Coret Coretan Yasmyient! : CoRet CorEtaN YasMyient ^__^ : ♥ Faiz aku mintak maaf ♥

Sunday, 9 September 2012

♥ Faiz aku mintak maaf ♥

Assalamualaikum.. oke ari nie.. msok enty nie yg ke-2 kali..entry kali nie aku tujukan khas untuk kawan aku FAIZ.. aku arap sgt unx baca enty aku yg nie.. aku arap cgt2x.. mybe kite baru je knl kan?? tp aku rasa mcm dah kenal unx lama cgt.. yela.. kite pernah sekolah rendah sama2.. tp aku x cam unx n unx xcam aku. tp aku still engt nma unx.. normal la.. bila dah besar kite bkn nak egt sgt zaman muda-mudi kite dlu kan? btol x?? urm.. apew yg jadi hari nie mmg aku sedih la sgt2.. terlalu,teramat. terlampau. semua ada. btoi la owang kata.. ruginya hilang seorang teman.. aku kalau bole xnk la ilang kwn.. aku syg kawan2 aku semua.. even aku baru kenal unx, unx bnyk tolong aku .. aku ada mslh ngn bf aku unx ley bg pendapt, tolong hubungan kami. ya!! aku sedar perangai aku terok sgt,. kasar.. mybe kata2 aku buat unx terasa kan? aku x mcm perempuan laen la lembut2 nie.. n one more thing.. yes!! aku mmg ego/emo smua ada kat aku..kan?? btoi x weyh?? aku taw unx akan jwb ya.. xsangka pulak pa yg berlaku tadi.. aku x taw la unx unfriend/block aku.. aku maen2 je kod weyh.. mybe unx dah geram ngn ayt aku kan? sebab 2 unx tros buat cm 2 kan?? unx x taw perasaan aku mcm mana kan? aku mengaku yg ayt aku bole buat orang terasa.. unx ada perasaan, so aku rasa mmg unx akn tesentap ngn kata2 aku.. aku mintak maaf swoh unx pdam no aku.. aku just xnk boy aku fikir benda laen je. dy kan kuat jeles so aku nk jga aty dia.. aku taw unx xkesah . unx boley je delete no aku kan (dah terbukti).. tp aku xley trima la kalau nak buat xtaw la kan.. kita kwn xkn xnk tgur ntara satu sama laen .. btul x??
TO FAIZ:  Saya Yasmin Zahraa binti Abdul Jamil minta maaf cgt2 dengan apa yg jadi tadi. Aku mintak maaf dengan kata2 aku yg agak berbisa 2 td. aku mintak maaf.. aku mintak maaf ! unx kwn dunia akhirat aku weyh.. susah senang sma2 la weyh.. aku xnk unx kate aku cari unx time susah je.. aku nak kwn sentiasa ada disaat memerlukan.. kalau unx x nk kenal aku pas nie pown x pe. aku redha. aku terima.. tp aku just nak unx  maafkan aku je. n unx akn jd kwn aku sampai bila2.!! aku arap sgt.. sowei la kalau enty aku kali nie terlalu emo.. sbb aku mmg emo.. terlalu emo +ego. FAIZ UKUWAH FISABILILLAH.. kita bukan kwn FAIZ tp SAHABAT!!!

Thank You for visiting My Shine Bright Like a Diamond Blog 's Blog

0 comments:

Post a Comment