Coret Coretan Yasmyient! : CoRet CorEtaN YasMyient ^__^ : 【ツ】s[e]n.Y.{u}M 【ツ】

Monday, 22 October 2012

【ツ】s[e]n.Y.{u}M 【ツ】


 Hye guys, Assalamualaikum,, oke, tetibe rajin nk menaip lagi entry lg hari ini.. Padahal baru bpew jam yg lepas aku baru je update entry,, hehe, dasar gatal tgn nk menaip nie. huhu.. biar la . blog aku kn, so suka aty aku la aku nk update apew pown.. kau kesah apew. bukan aku kaco kau pown. hehe.. (sowei if ayt agk kasar).  Mesty korang tertny2 knpa la aku rajin nk update entry sgt kan? Oke. bpe jam yg lepas entry aku bertitle " Aku Mahu kita mcm dlu ".. skunk tibe2 update psl senyum la pulak .. hahaha.. knpa ek?? hehehe.. kalau korang tgk kat ats, header blog aku da berubah kan? korang nmpk x gambar aku n Si Dia senyum je. Manis kan?? hehe.. oke perasan kejapp..  Actually, aku nk ckp psl senyum Si Dia Je ari nie.. nk tau knpa.. ? Sbb aku suka dy senyum.. Senyuman dy sgt ikhlas, aku suka kalau tngkp gmbar dy renyeh mcm kerang busuk,,, heehe.. sbb aku nmpk dy ncem sgt time senyum., then, bila dy senyum aku nmpk tng je tgk,. pendek kata bhgia la kan.. huhu.. dlu masa kitorang keja, ada sowng kak nie kata senyuman dy mcm Fahrin Ahmad. oke. Ade ke?? Untgla aku dapat boy senyum mcm Fahrin kan. haha.. tahniah yasmin.. wInk ^_* hee.. oke syg, awk jgn kembang semangkuk lak sy puji awk melambung nie.. huhu..  Tp kan awk, skunk mcm susah je sy rasa awk nk senyum kan? Yela.. bnyk mslh sgt yg kita perlu tempuh dlm hbgn kite nie kan..  Awk, walaupun dugaan yg ptot kite tmpuh 2 besar, sy arap awk dpt asingkan soal peribadi n pelajaran awk oke. Sy xnk la awk hncuss dlm pelajaran awk. Boley x janji ngn sy, yg awk akn tetp senyum mcm gambar kat ats nie smpai bile2.. even kalau sy dah xde ape2 ngn awk.. tau.. sBB, sy slalu syg awk tau.. Take Note oke!! Awak, tlg la sedar ape yg awk buat kat sy slma nie oke.. Tlg jgn buat perangai dah awk. Tlg jgn libatkn perempn laen ok.. please,, sy merayu.. Tolong matangkan diri awk 2.. boley ye syg..  boley ye.. !! (buat muka comeiii) hihi.. Insyaallah sy pown akn ubah sikp buruk sy tu.. Sama2 la kita berubah ye awk. Demi msa dpn masing2.. arap awk mengerti ye.. okelah. smpai sini je.. Salam. bertemu kita di-Next enty di laen hari. or hari yg sma tp waktu laen2 ye.. Bye.

p/s Senyuman itu satu sedekah.. senyumlah walaupun pelbagai ujian yg mendatang,n tempuhinye dgn tbh.









Thank You for visiting My Shine Bright Like a Diamond Blog 's Blog

0 comments:

Post a Comment