Coret Coretan Yasmyient! : CoRet CorEtaN YasMyient ^__^ : ★ Harap Mengerti ★

Thursday, 8 November 2012

★ Harap Mengerti ★


Assalamualaikum pembaca2 blog aku sekalian.. How ur life today?? Hope all of u get a sweet memories okeyh.. Nak tulis entry nie memerlukan mood yg baik.. If mood pown x de x jadi la entry aku..  Dah la hari ni aku jadi mcm owng x betoi sikit.. Mmg kelam kelibut jadinye,. But, i get a new friend today.. Seorang kawan yg mempunyai sedikit persamaan ngn aku.. Even sikit, tp ak seronok kawan ngn dy.. Aku selesa ngn dy.. Tp, x bermakna aku lupakan Capital S aku 2 kan.. ( sentiasa aku ingat dy ).. Actually, aku kenal dy dekat tagged aku.. sblm2 nie aku dah lama x on9 tagged aku 2.. Tp beberapa hari yg lepas aku terasa nk on9 tagged.. Tp yg x bestnye tagged ramai laki yg x senonoh.. 2 aku benci gila nk on9 tagged.. Tp, sampai la semalam aku on9.. N aku terjumpa sowng nie. Baik je.. X mcm laki dlm tagged aku yg lain uh., So, kitorng pown tkr la fb.. Then, pas 2 mcm2 kitorng share.. Aku dapat rasa kitorng ada chemistry.. Sbb dy ska bercerita aku pown ska bercerita.. 2 yg jadi msok 2.. (boleh msok story telling kan?) haha..

For ur information, dy nie muda setahun dari aku.. Budak pandai woo.. Belajar kat UIA. perghh.. mmg terer la.. x mmpu den  nk bljar kat UIA 2.. haha. tp bersyukur la dpt UiTM. heee,, kenal baru beberapa jam dah declare jdi adk angkat n kak angkt.. gile kan..(gedik pown ada). haha.. Bukan apa.. dah dua2 boleyh masok kan.. so, aku x kesah. Takut nnti kalau kwn mcm biasa cik abg aku 2 jeles memanjang lak kan.. Btw, tadi aku da kasi tau pasal aku ada adk angkt.. Dy agak merajok gak ngn aku.. Tp, bila aku dah ckp elok2 dy ley trima la.. sBB dy pown ada adk angkt kan. ramai gitu.. haha.. oKe. Kyh la.. dah xtau nk taip apew da nie.. tp sblm aku stopkn tgn aku dari menari ats keybord nie, aku ada sedikit pesanan buat my Capital S n also my Adik (beza sthn pown pnggl adk lagi) heeee.

P/s buat Capital S >> Saya harp AWAK MENGERTI kenapa sy ada adk angkt. Ya , slbm nie mmg sy da adk angkt.. tp skunk dah lost contact. Arap awk jgn jels x tentu pasal ye. Jgn cemburu buta ok. Saya tau awk ramai pemint.. Tp, arap awk jgn lpa sy dah la ok..

P/s buat Adk.>> Selamat bersama ngn dunia akak.. N please anggp akak sbg seorang kakak je. jgn anggp lebih dari 2.. oke.. arap adk Mengerti,. N kak nk adk lpakn citew2 sedih adk 2 k..
okeyh la. dah penat, plus mls nk taip.. sampai sini je.. love both of u.

Thank You for visiting My Shine Bright Like a Diamond Blog 's Blog

0 comments:

Post a Comment