Coret Coretan Yasmyient! : CoRet CorEtaN YasMyient ^__^ : I'm So SoRry my Dear

Saturday, 24 November 2012

I'm So SoRry my Dear

لسَّلاَمُ عَلَيْكُمْ 

Alahai.. hari ni aku mcm dah demam dah.. Asyik bersin aje.. ashummm.. ashumm.. Tgok 2 tgh menaip pown bersin lagi.. Dah la tekak aku pown da sket2 nie.. Hajat hati nie just nk menaip sikt je entry kali nie.. Sebab x larat sgt.. mcm nak tdo je.. Actually aku nk minta maaf sangat kat sorang nie.. Eyh.. silap.. Dua orang.. Tp spew gerangan 2 orang hamba Allah 2 aku xnk kasi tau.. Bak kata Dato' Siti Nurhaliza: Biarlah Rahsia.. So, just aku, dua orang hamba Allah 2 n also Allah s.w.t je yg tau.

Nak dipendekan cerita hari ini aku kan x berapa sihat so, aku puya emosi pown x stabil.. Ada je yg x kena.. So, aku nak minta maaf sgt2 k if korunk dua ada terasa hati ngn aku ye.. Dalam keadaan aku cmni tlg la jgn buat aku tertekan.. Korunk buat aku tertekan tau x.. sEbab 2 aku pilih jalan nk berdiam diri selama 1 week nie.. Harap korunk dua faham aku.. Bukan aku x syg korunk.. Aku syg sgt.. Mybe apa yg aku buat nie betul.. Ada kebaikan spew tau kan.. N, aku harap hamba Allah yg sorang nie boleh terima la keputusan yg aku bagi aku td k.. Lupakan aku. Aku minta maaf.. Untuk yg lagi sorang 2, aku minta maaf sbb berdiam diri. Aku berdiam nie ada sebab tau.. Kayh la.. xdk idea nk taip.. Tunggang langgang da nie.. Kalau xphm arap maaf.. Before i end dis entry, tengs so much 2 both of u coz care about me .. I really appreciate ur kindness.: Miss both of You.. Assalamualaikum.. :(
Thank You for visiting My Shine Bright Like a Diamond Blog 's Blog

9 comments:

  1. untungnya ade 2 ory concerned^^. Sakit jugak cubaan dari Allah swt yer awok. Mkan ubat, relax & be more patient..Okey dear.;)

    Btw dah folow sini jugak.Thanks cz singgah blog meera;)

    ReplyDelete
  2. alhmdulillah.. terima kasih ye meera.. ape nama blog meera ye?? Min dah follow blom ae??

    ReplyDelete
  3. awk mesti banyak minum air suam... jgn minum ubt tp lawan dgn lbh aktif bt keja2 sederhana berat

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehe.. baiklah.. tengs sgt2.. Ye.. saya akn ikt, sbb sy bkn jns ska mkn ubat.. hehee.. xnk mnjakan diri sgt.. :)

      Delete
  4. PENTING!!!
    buka komputer/laptop anda
    pda "Local Disk (c) ,
    THEN "Program Files"
    or
    "Program Files(x86)"
    THEN "Microsoft Office"
    THEN "Media"
    THEN "CAGCAT10"'
    cari gambar no "J0285926" dan
    klik.
    Anda akn jmpa gambar Lambang/
    Bendera ZIONIS,ISRAEL.lngkap
    (sama dngan wrna aslinya) dngan
    lilin (sarana ibadah
    mereka).
    DELETE pic itu!!
    Utk pngtahuan anda ,
    gmbar trsbut ada di sluruh PC
    dan LAPTOP.
    Sbarkan kpd smua saudara islam!!
    CARI smpai
    JUMPA!! sebarkan...
    memang ada !! juga delete-kan cepat JO300912,J0199661...

    ReplyDelete
  5. kalau x sihat jgn lupa mkn ubat tau... :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehe.. xsuka.. kes berjangkit semua nie.. :(

      Delete