Coret Coretan Yasmyient! : CoRet CorEtaN YasMyient ^__^ : :: Quotes From Him ::

Thursday, 22 November 2012

:: Quotes From Him ::

Assalamualaikum.. hehe.. aku jadi burung antoo lagi hari nie.. yipee!! xpenah nk berubah la aku nie.. Selagi duduk dekat rumah nie, selagi 2 la tdo lambat kan.. Memandangkan perut pown tengh keyang kedarah burger td.. aku  pown decide xnk tdo la.. t gemok.. << memang dah ternyata gemokk... :p  ..Alhamdulillah kenyang suda mkn burger yg tok wan aku belanja td.. semua nie kerjo mak cik aku la.. dy Paw tokwn kot.. haha.. Tp, apa salah nya kan sekali sekala belanja cucu2 mkn tgh mlm.. burger pown jadi la kan.. WEEE !! Rezeki aku letew before balik Perak. heheehe.. Acctually, si burung antooo terasa boring sgt mlm nie.. 
So, decide la nk update sikit blog nie.. hee..sikit la sgt kan?? entry aku selalu memanjang je kalau x silap la kan.. ke aku SS je. haha.. (kasi jawapan please).. hehe..

Okeyh2x,, attention semua .. For ur information, hubungan aku ngn si dia dah semakin oke.. Alhamdlulillah.. Masing2 nk jd profesional la katakn..Minta2 semua nie bukan untuk sementara tp selama2nye.. Amin.. even ada jeles sikit2 2 normal le kan?? kan?? Dalam sesebuah hubungan mesty ada pasang surutnya.. Kalau x, x colouful la hidop.. hee.. aku taip serupa happy sesgt je, tp bila da mslh sikt mula la nk jatoh ayaq mata nie kat bumi.. haha.. Nie dinamakan mengada terlebih.. Oke, tlg jgn menyamph ngn aku k.. Full stop!!
Back 2 da main point yg aku nk kasi tau la kan... Acctually td tgh mcj ngn Si Dia kan.. ada la terjdi sensetip tetibe ... Nk merajok la konon.. Biasala,, nk dia pjok aku.. Last2 dy pown nk mrjok gak.. K,.Sumpah korunk menyampah kan?? Btw, nk wat cmna dua2 mengada lebih.. *Ceq mintak maap na kat semua readers yg baca.. * .. Tp, kejap ja merajoknye.. dlm 2 minit gitu je.. Last2 dua2 x dipjuk.. Hakiktny dua2 ego.. Tp still mcj.. haha.. Tibe2 time mcj 2 kan... aku teringat yg dlu dy selalu wat ayat jiwang kat aku bila aku mintak.. Tp bila dy ada idea je la.. bila xdk idea 1 pew pown x jalan.. haha.. Otak jam seketika letew kan.. haha.. xpe2.. xpenting pown kan.. hehehe.. tetibe teringat kan td, so aku pown mintak la kat dy.. n aku  ingatkan dy jangan copy paste.. haha.. Then dy pown buatkan la. Tp dua je la.. yg sebelum2 ni yg dia penah buat aku x save lgsg.. Sorry ye awk.. masa awk bagi ayt2 semua 2 sy xde blog lagi.. so, xdpt nk simpan. heee.. alasan.  maaf taw .. okelah.. dah pnjg sgt nie.. t korunk pown mls nk baca entry aku kan.. so, aku stop sini je la na.. before tu, aku akhiri entry kali nie ngn konon2 quotes dari dy la.. hehe..

Awk, tengs ya 4 all of dis..


♫ Seandainya hati saya boleh berkata,
Inginku katakan yang diriku sayang bangat sama kamu,
SEandainya darah ini boleh bersatu, 
Inginku satukan nya dengan kekuatan askarku untuk pertahankan hubungan kita,
SEandainya hari esok cintaku bersemai, 
Inginku semainya sekuat mungkin,
Seandainya nadiku bergerak laju,
Laju lagi lidahku menyatakan ,
I Love You..

-------------------------

♫ Jika diberi dua pilihan, antara matahari dan bintang,
akan ku pilih bintang,sbb bintang 2 cantek mcm awk..
Jika diberi kereta 2nd hand n kereta baru,
Akan ku pilih kereta baru sbb akalnya cergas mcm kamu (bila la kereta ada akal??)
Jika diberi garpu dan sudu, saya akan pilih sudu..
Sbb sudu xdk ruang mcm garpu. (konon xnk ada org hlg hubungan nie la)
Manakala...
JIka dieri pilihan antara kasih syg dan cinta,
inginku pilih kedua2nya sekali
Sebab if kasih syg tidak ada, cinta juga tidak akn hadir....

*maaf sekali lagi kalau ayt nie korunk x ske, tp aku appreciate la pa dy wat..*
 Kayh la.. bYe. SAlam..  ♥






Thank You for visiting My Shine Bright Like a Diamond Blog 's Blog

0 comments:

Post a Comment