Coret Coretan Yasmyient! : CoRet CorEtaN YasMyient ^__^ : :: Kembali Bersatu ::

Tuesday, 25 December 2012

:: Kembali Bersatu ::

Assalamualaikum.. Terasa happy dihati sekejap.. okeyh.. Just nk taip cikit sgt entry kali nie sebab aku x larat nk karang ayt.. Dah jadi pemalas.. hehe.. Just nk kasi tau yang kitorag dah berbaik. Gadoh yg tiada penyebabnye.. aku puncanya.. Pew2x pown.. Untuk Si dia ....
Saya Yasmin Zahraa binti Abdul Jamil minta maaf sangat2x kat awak.. Awak nak sgt saya minta maaf depan2x kan.. Saya dah buat.. Tengs sebab sudi kuar dengan saya.. Even masa awal2x kite x cakap langsung sebab dua2x ego. Tp, ternyata ego saya lagi kuat.. Hee.. Sebab awak yg tegur saya dlu.. Saya minta maaf sekali lagi.. Seronok sangat sebab semalam dah setel semua masalah.. Tengs pertahankan segala2x nya.. Sayang awk!!
Ckop sampai sini saja la.. take care semua.. Untuk adik2x blogger semua.. Selamat kembali ke sekolah.. hehe. :) Assalamualaikum :)
Thank You for visiting My Shine Bright Like a Diamond Blog 's Blog

7 comments:

  1. Tak baik gaduh2, nanti tak happy. Bincang elok2 k. :)

    -> ❤ TechKini.com

    ReplyDelete
  2. hehe.. nth la.. INsyaAllah we will do our best .. tengs a lot http://techkini.com/

    ReplyDelete
  3. rajin betoi keluaq date nahh..huhu
    ha..bagoih2, kna saling berbalah hgpa 2 ni. ego ja tau.
    btw sama la ak dgn hg, dah mls nk taip kat blog ni. muehehe

    ReplyDelete
  4. salam,

    tahniah anda terpilih memenangi hadiah di dalam contest fotografi ceriakan hidupmu... nanti tinggalkan details di azaref82@gmail.com ya... tq...

    http://www.ibnunaeem.my/2012/12/keputusan-pemenang-contest-fotografi.html

    ReplyDelete