Coret Coretan Yasmyient! : CoRet CorEtaN YasMyient ^__^ : Melawak je pUn

Wednesday, 12 December 2012

Melawak je pUn

Assalamualaikum

Alahaiii... Pak cik sorang nie.. Aku melawak je pown.. Suka take serious aih.. Benda yang penah jadi masa aku sem 2 dlu jadi balik sem nie.. Ish.. Kenapa la kau baik sgt..Urm.. Mesty korunk tertanya2x kan spew pak cik yg aku maksd kn 2 kan?? Haa.. Nie bukan pak cik yg vetren2x nie.. Tp,, aku je panggil mamat sorang nie pak cik.. Dy nie sebenarnya ex classmate aku masa part 1 dlu.. Dy nie baik sgt.. Kadang2x aku melawak je pown suruh aku belanja aku ape2x kan.. Then tros dy akn beli.. Eyh,, x smua la.. kadang2x je oke.. haha.. 

✿ Nak dijadikan cerita,,,.Masa part 2 dlu aku melawak suruh belanja Dunkin Donut.. Then, tgok2x time ptg 2 ada orang kasi tros kat aku.. Kebetulan masa 2 ada karnival n jual donut 2.. Tros dy beli..Okeyh.. terima kasih sgt2x time 2 sebab belikan untuk aku.. Tp.. x habis pown mkn sorang.. sO, aku bagi dekat classmate aku sikit.. hehe..✿ N tadi, dalam Jam 9.10 tadi aku jumpa dy kejap.. Sebab dy pinjam buku aku.. Then dy nk kasi balik la.. Semalam ada la aku melawak, 1Jam pinjam 2 ringgit aku charge.. N tadi masa ambik buku aku naek heran jugk la kenpa dy bg buku aku sekali dgn plastik.. Tak expect langsg ada benda laen dlm 2.. N masa nak naik tangga tibe2 terperasan ada benda.. Alahai.. Ape lagi pak cik nie bagi.. Urm.. Tgok2x coklat.. Haha.. Rasa seronok jugak la.. Sebab dapat mkn coklt n dpt gemokan bdn.. ahaahah.. Tp,, rasa bersalah sgt kot sebab melwak mcm 2 smlm.. Urmm.. Aku Mintak maaf aw pak cik.. Next time jgn la blnja coklt.. Blnja Secret REcepi tros la.. haha.. Btw.. tengs sgt2x.. Aku rasa x berbaloi la.. Kau pinjam buku aku je pown,. Kau dah belnja aku bagai.. Laen kali jgn bazirkan duit oke.. Kayh la.. Salam..

Nie donut yg pak cik 2 kasi time part 2. 2 lagi aku n kawan aku dah telan.. Sebab terlmpau lapar time 2.. aha.
nie je yg tinggl.. tengs pak cik . :)

NIe la coklat yg pak cik 2 bagi.. tengs sgt2x pak cik.. T saya belnja pak cik balik ye.. HEhe.






Thank You for visiting My Shine Bright Like a Diamond Blog 's Blog

6 comments:

  1. HAHA.. untg pa.. rezeki orang bagi jangan la tolak kan. haha.

    ReplyDelete
  2. aku rasa aku tahu siapa "pakcik" hang ni yasmin . hehehe . dulu class rep kita tu kann ?

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahaha.. shhhh.. diam2x.. nanti orang tau.. haha :P

      Delete
  3. hahaha . pakcik yang "comel" tu eh min ? hahaa :P

    ReplyDelete