Coret Coretan Yasmyient! : CoRet CorEtaN YasMyient ^__^ : ❤² ¥ⓔår ⓢ❤

Wednesday, 24 April 2013

❤² ¥ⓔår ⓢ❤


Assalamualaikum ya sodiqati sekalian.. Hope sihat2x belaka menerjah blog yg cumel ni.. Wow.. Perasan blog kau la yg paling cantik kan.. sudah2x.. blog kau 2 simple je x pyh nak "cumel" sgt la kan. *mata keatas tangan didada*.*

Baiklah, straight to da point je la kan. Malas nak bengkang bengkok macam ular kena palu. Nanti buat abeh korunk punya energy je bc entry aku yg tah ape2x ni kan.. Actually hari nie, 24 April 2013 genaplah hubungan kitorng selama Dua tahun.. Alahai.. Dua tahun pown nk kecoh kan.. Orang laen yg bertahun2x lamanya x kecoh pown kan. Yang aku excited sgt nak gtau kenapa kan.. haha.. Bukan apa.. aku pown sebenarnya x sangka yg relationship ktorg boleh sampai tahap nie dah.. Dengan banyak dugaan kami kena tempuh. Dengan perangai aku yg negative thinking sentiasa *xelok jangan ikut mindset aku*. Alhamdulillah la kan.. Kalau boleyh aku xnak la couple nie hanya seronok2x. orang laen ada kple aku pown nak kan.. setengah orang jenis mcm tu. Couple sbb orang laen ada, so aku pown nak ada.. Aku dah niat, if one day aku couple, InsyaAllah aku akan bawak sampai masuk Gerbang Perkahwinan. *Alamak!! GAtainya aku*. haha.. Maaf2x..

Even aku tau, Jodoh itu Rahsia Allah. If couple 10 tahun tp kalau xde jodoh x jadi jugak kan. So, aku just berdoa yg terbaik untuk hidup aku. Sebab aku yakin janji Allah itu Pasti. Allah s.w.t tahu yg mana yg terbaik untuk diri kita kan. If xde jodoh tu means Ada yg lebih baik untuk diri kita. InsyaAllah.

To: Mohd Syahmi Iswan.
Terima kasih sebab boleh terima saya selama dua tahun nie. Sanggup bertahan dengan perangai saya yang sentiasa nak menang. Sanggup bertahan ngn Emo saya *kadang2x awak pown ego gak k,, hehe.. jgn marah*Satu je saya nak pesan ngn awak, jgn cemburu buta tau.. Sbb nnti kita sure2x akn gadoh. hehe.. so, kita kena buat cool je.. We need to solve our problem smoothly ok dear..  Saya tau, saya bnyk buat awak jeles kan.. Tp, x berniat pown nk bg awak jeles x tentu pasal.. Awak jgn risau, rapat mana pown saya ngn sorang laki 2, saya tetap ingat awak. *kecuali la kalau awak yg lupa saya kan* :(  Ape2x pown kita kena berdoa semoga hubungan kita dijaga dengan elok. And kena yakin dengan janji Allah ok sayang :)  One more thing yang awak kena tahu, saya x suka awak perlekehkan diri awak, n please jgn kata sy x boleyh terima awak. Saya boleyh je hidup kalau kita pandai cari jalan nak hidup bahagia.. YA. duit memang penting sekarang. Tapi, orang yg berharta berjuta2x belum tentu bahagia.. Duit boleyh dicari. Tapi kebahagiaan susah nak kita kecapi. Saya just nak awak bimbing saya. Maksud saya mendalam nie, jgn awak anggp benda kecik je nie.. buat la research apa yg saya nak sampaikn sebenarnya.. *Amboi, belum apa2x dah menyuruh aku nie* hehe.. Btw, Happy Anniversary awak :) Sayang awak. You are my soul .
Ockayy larh all my peeps, rasanya dah bnyk aku mengarut  nie.. So, ada baiknya aku berhenti la kan bebelan nenek kebayan aku nie..  nanti orang menyampah kat aku kang susah jadinye.. okey.. Assalamualaikum semua . :)
Thank You for visiting My Shine Bright Like a Diamond Blog 's Blog

2 comments: