Coret Coretan Yasmyient! : CoRet CorEtaN YasMyient ^__^ : #Final # ENT~

Friday, 4 October 2013

#Final # ENT~

Assalamualaikum... Salam Jumaat semua... Wahhh... dah lama x update entry nie... Biasala dah final sem... Busy yang teramat.. *tgokmoviebolehpulak* hehe... Dalam busy2x nk exam LAW isnin nie pown gagah nk update entry kan.. haha... Bukan apa.. Tibe2x ada semangat berkobar-kobar nak menaip..  Apa lagi, sebelum semangat tu hilang  membawa diri, baik aku take the opportunity.. :D  Oraite...Masa itu emas ye Cik Yasmin.. Law kau tu ape citer.. Tolong la update entry nie cepat2x... Cepat habis, cepat la kau abiskan Law tu... hewwww... (monolog sorang2x)

Nk update pasal project ais krim malaysia aku ari 2.. Tp nie cite dah basi.. alkisahnya baru nk update sekarang... Bagi siapa yang belum baca entry sebelum nie... u can read HERE .... Alhamdulillah semua nya berjalan lancar even ada salah kat bhgian Financial.. aha.. dah memang agak kat situ yang akn salah.. tp kitorng bukan budak acc kan nk terer buat financial bagai nie.. Just nk share gambar ktorang time Final Ent tu jer...

6 of us.. FICE ENTERPRISE

Left: Administrative Executive, General Manager,Promotion Executive,Financial Executive, Sales Executive  and Operation Executive

Tadaaaa.... Ais krim Malaysia yg kitorng inovasikan... Buat la kat rumah,.. Sedap oiiiii.... 
Sampai sini je yg mmpu nk update.. Dah tibe masanya nk stdi LAW... Pray for my final exam . Wish me luck..:) Asslamualikum semua... XoXo  Y..... 



Thank You for visiting My Shine Bright Like a Diamond Blog 's Blog

1 comments:

  1. 안녕하세요~hi we are twinscraflife! We sell handmade products such as phone cover, ear plug, pouch, bag, bookmarks! All are very unique and are customizable^^ 감사합니다~ please visit us at http://twinscraftlife.blogspot.com/

    ReplyDelete