Coret Coretan Yasmyient! : CoRet CorEtaN YasMyient ^__^ : August 2012

Friday, 31 August 2012

✿ amBanG mErdeka 2012 ✿

merdeka!merdeka!merdeka! amboi.. tibe2 aku terasew nak meng-update entry kali nie pasai sambutan hari kebangsaan yang aku sambut dengan student2 UiTM Seri Iskandar.  xsilap aku ni bwu first time aku n budak2 badge aku sambut merdeka dekat sini.. memang terbaik la. bez gile.. tp agk mengantuk jugak la.. part yang paling bez time bunga api.. memang bez.. terasa time 2 mcm ada dekat dataran merdeka je.. tp no!! juz kat dataran seri iskandar pown bole dapt.. ahaha.. semua pakat teruja dengan bunga api 2.. mmg kaya la uitm.. berapa ribu abih kat bunga api saja pown xtaw la.. ahaha.. dwit student jugak.. haha.. xpew.. jnji enjoy.. haha..  okeyh.. tb2 rasew ngntok cgt2.. nk lari dlu .. huhu.. mls nak tulis bnyk2 sebab otak aku dah x center nak bina ayt2 gramatis.. haha.. tdo dlu yunk-II sekalian.. terima kasih daun keladi.. esok lusa tny lagi.. haha.. k.bai.. salam.



Thank You for visiting My Shine Bright Like a Diamond Blog 's Blog

Wednesday, 29 August 2012

✿ xseDaR diri ✿

assalamualikum.. sebenarnya aku boring nie.. n dlm masa yang sama xtau jugk nk update bnda ape.;. mybe aku berceloteh ckit je kowt coz no iDeas.. actually esok pagi aku adew kuiz RINTAS tp aku x tau la knpa aku nie malas cgt nk study.. tp meng-update blog larat pulak.. urm.. biasala.. ni namanya x sedaq diri.. haaa. kena sebijik kat muka sendiri.. "̮ƗƗɪ̣̇ƗƗɪ̣̇ƗƗɪ̣̇ ๑ˆ⌣ˆ๑ "̮ƗƗɪ̣̇ƗƗɪ̣̇ƗƗɪ̣̇ .. dah la tadi ptg tdo x engt dunia.. mlm sibuk dgn lama sesawang je.. ishh.. bila la nk insaf nie.. wake up YASMIN.. fINal nk dekat dah nie.. xpew2.. lpas update blog nie aku stdy oke.. haha.. harap la nk stdi.. huhu.. okelah.. aku malas nk taip.. kononya mood nk stdy RINTAS dah sampai/./ k. bai . asalamualaikum


Thank You for visiting My Shine Bright Like a Diamond Blog 's Blog

Thursday, 23 August 2012

✿ ♥mUst Remember ✿ ♥

assalamualaikum.. oke.. besua kembali member2 yg mungkin blogger or member2 stalker blog orang.. hehe.. bajet ada orang baca blog aku nie kan.. ƗƗɐƗƗɐƗƗɐ"̮ =)) ƗƗɐƗƗɐƗƗɐ =)) (gelak gedik) oke aku xnk merepek banyak2 la time intro nie.. nanti segala2 nya ilang ape yang aku nak taip nie.. hehe.. biasala.. aku nie makin lama makin nyanyuk.. memang penyakit betul lah.. :(
back to my post title>✿ ♥mUst Remember ✿ ♥< knpa ae aku kasi title macam 2?? haaa!! kalau korang nak tau.. actually aku just nak ingatkan budak2 AOM1143E n termasuklah diri aku sendri nie.. sekarang aku nak listkan ape yang kite kena ingat...

These are our list to do:

  1. assigment CTU.> oke.. assingment CTU nie spew yang dah siapkan aku nak ucapkan congrats la.. terutamanya group LIZA and group HAJAR.. hehe.. mesty korang dah relex kan.. spew2 yang blom siapkan folio CTU 2 udah2 la na makan ketupat, lemang, kuih raya, nasi himpit ke nasi luas ke.. udah2 la ye.. t naek pulak lemak2 bdn.. then xlarat nk buat assigment lak kan.. huhu.. aku pown otw  siapkan bahagian aku nie.. to WAFA,ZATY,UK and UJ.. korang pown jgn lupe buat folio ye., due date pas raye.. haa.. bagi 2 group yang belum present CTU aku wish GOOD LUCK untuk korang.. haha.. (kitorang dah relex.. goyang kaki..)
  2. assigment MANDRIN.> haa.. nie mmg keje yang aku xsentuh langsung.. yang jadi penyebabnye coz aku xbawa balik buku mandrin.. aku lupa cgt2.. so skunk keja aku xsiap lagi.. ingat ye.. keja mandrin kite adew 2 bnda yang nk di-donekan.. VIDEO(menanti spew pemenang anugerah (ACTOR terbaik) n PUBLIC SPEAKING...
oke teman2 sekalian.. aku rase yang nie je assigment kite.. nie jela yang aku ingat.. kalau ade assigmnt yang aku lupa tolongla engatkan aku ye.. mcm aku kata awl2 td.. yang aku nie nyanyuk.. huhu.. oke.. sme2 la kite engt mengingati ye.. raya raya jugak.. tp tanggungjawab sbg student jgn lupa taw.. :)

p/s esok 24/8/2012 due date ntar URL blog taw,, jgn lpa >> miss u all <3




Thank You for visiting My Shine Bright Like a Diamond Blog 's Blog

Monday, 20 August 2012

* ciRitera 1 sYawaL aKu *

Lemah lembut tuan puteri<<aku
Berkain cindai cantik dipandang
Meriah menyambut Aidilfitri
Sahabat handai datang bertandang 

assalamualaikum.. ha.. skunk nie smua blogger sure nk update psai raya.. termasukla ak.. :)
alhamdullilah,, ak dan famliyku akhirya dpt juga beraya tahun nie... masih diberi kesempatan.. 
insyaallah tahun hadpn masih ada kesempatn yg sama untuk kite semua..amin~
1 syawal tahun nie agk memenatkan la.. raya bnyk tempt sgt.. tp bez jugk.. isi perut.. smpai perut gue enggak bisa diisi baru gue berhenti mkn.. aiyoo. apesal aku tetibe jadi minah indon nie.. oh tidak!!! smua kata,, dah kurus skit dah,.. bngga nya ak.. haha.. tp SIKET jela k .. oke yasmin jgn perasan sgt.. ingt yg ko still gemok!!  huh~ ak sebenarny xtaw nk cite ape coz mate dah layu disebabkan tnggu line ak yg mcm siput sedutt nie.. btw.. bnda yg ak plg ske raya td msa dah mlm. time ak dah ade kat rumah,, tetibe kazen ak kol kte nk jumpa.. wah!!! xsangka lak yg adew org rindu ak.. huhu.. kazen ak nie dah berabad ak xjumpa kod.. rindu ak kat dy.. coz kami nie mcm kembaq la nak dikatakan.. time kecik2 je... haha... tp kembaq x seiras coz dy cantek.. cantek gile,. adew orang kte dy mcm maya karin, nora danish, diana danialla.. n mcm2 lg la.. urmm.. nama je sbya tp dy skunk dah mcm matang siot.. ley jadi mak owng dah,. haha, coz dy dah keja.. haha.. ada kerta,umah,, mmg bez la tgok dy.. tp xstory mory bnyk cgt coz masing-masing malu.. tp mahu sebenarny.. haha... n one more thing, ak lpa nk snap pic ngan dy.. pewpepown.. Nur Farzana Syazwana, i love u the way you are:)


gambar aku sesuci dalam semak!


abah,mak,lina,aku

my pretty/beautiful/gorgeous kazen

hanya 3 keping gambar nie je yg ak mmpu upload coz line ak kat sini mcm beruk..
mata pown sudah maw layu.. tdo dlu.. nytez.. assaalamualaikum..

Thank You for visiting My Shine Bright Like a Diamond Blog 's Blog

Thursday, 16 August 2012

~BAlik raYa~

waSSUpp!! oke mood ak tengah hepi skunk nie... ha.. korang mesty nk tau kan knpa.. huhu.. tinggal lg brpe jam je lagi ak nk berangkat balik Penang.. rindunya.. tp untungla mmbr2 ak yg laen..smua dah balik.. hostel sunyi sgt pg2 buta nie.. mne xnye.. yg tinggal pown bpew kerat je..pas 2 plus smua dah masok alam mimpi masing2.. mmg ak sorang je la xtdo nmpknye.. seram pown ade.. tp dah biase.. buat xtaw ckop.. huhu...
bez cgt2x nk blik umah,, dari msok sem 3 nie xpnh ak blik png.. mmg bgos la.. cmni la dinamakn ank perantauan. haha.. x macm korang.. dah berkali-kali balik kan,,, jd la perantau mcm ak.. bwu adventure ckit idop.. huhu.. actually dlm aty ada cemburunye.. hehe..  td time klz ctu ptg td mmg ciput jela yg dtg... mmg presentation pown xjd.. balik pown awl.. bez3x.... msa 2 la kesengalan budak2 klz ak nie membuak2.. smua pakat obses ngn kamera mahai cik som kite..huhu.. tgok la gelagat kami.. mmg nmpk muka bwu nk lpskn stress after lalu minngu yg men-stresskn ak ari 2.. alhmdllh.. skunk smua dah oke event ada keja gak nk kena siapkn,.. tp lam otak xpkir dahkeja smua 2.. smua pikir raya.. termsuklh ak..pdhl pose mcm ckop sbbln kan nk smbut raya.. mmg x la kan.. huhu.. ak xtau la nk story pew sbnrya..otak pkiaq rumah kat penang je.. haha.. sblm 2 ak attach gmbr kitorng ptg td.. mcm2 gelagat.. ak seronok ngn classmate ak..enjoy!~ NO BOYS ALLOW<< tagline class 

kesengalan dimuka ak jelas kelihatan :



gedik santai girlS


jum naek kapal terbang sinuz

muka sengal je smua.. tp comel.. haha terutamanya ak.. cantek je gigi ak..
tugu peringatan yasmin &sinuz.. ahha

asal tngkp gambar ngn uj mesty ada cahaya.. kuang nur akot ak nie.. haha

swe3et~k..muka ak without makeup nmpk pucat.. ganas je muka ak dlm pic nie

dalam hati masing2<<  aku paling comel  << haha

tgok, aishah nk promote nma dy ngn bf dy.. alih2 xnmpk.. haha

3 sekawan.. eira je xde,, 


kami sentisa bersama.. gambar lama.. bwu upload.. sori

smpai sini sje enty ak kali nie.. jumpa next entry.. huhu.. sowei kalau korang xske blog ak.. haha..
the end



Thank You for visiting My Shine Bright Like a Diamond Blog 's Blog

Friday, 10 August 2012

::sTRess::

assalamualikum.. my next entry kali nie nak cite sai streSS.. ak Bukan Nk boh artikel psai stress tp nk Cite sai diri ak yg streSS.. argHH!  mingGu yang paling Men-StreSSKan diri ak.. memeNatkan sgt-II..  rase mcm nk pecah je kpla nie.. mne xnYe.. dgn kuiznye, assgmnt, n Mcm-II lgi la.. dah la subjek smua bc2 je.. mmg bkn cra ak la nk bc2 nie kan.. terbaek la.. tp mybe da hikmah gak..pendek kata rsa mcm NK Nges jE.. sobSoB :(  mula dari iSnin ari 2 la.. quiz IPC.. soalan oke2 je la.. tp 1 soaln nie ak x puas aty.. mcm na ley lpa pown nth la.. ak engt point 2 .. tp x engt point 2 kat mane sbnry.. sab0r jela.. salah diri senDiri gak kn.. spew swoh stdi last minit kan.. skunk pdn muka la.. kena diri sendiri.. haha.. xpew2x.. nma pown student uitm kan.. student uitm mmg ske stdi dlm situasi cmni.. almklumlah semua "busy" (busy lepak,mengumpat n seangkatanny) termsklh owner blog nie sndiri.. haha.. lps abeh kuiz IPC ada kuiz CTU lak.. tp ari rabu la.. hehe.. ak stdi x abeh pown..  pg 2 bgn takowt gak la sbb xstdi abeh lg.. tp naseb baek sempt gak abeh..(curi-II bc Time klaz BEL).. nkl an.. tp xpe kebaikan diri sndiri.. ngEE~.. tp yg plg syokye. sempat berkhtam lg pa yg ak bc 2.. mane xnyE..  swoh mmbr citew,, cpt la abh stdinye.. haha.. lps dy cite ak pas kat org laen plk.. kire khtam la 2 kan.. haha..  bgs la ilmu kongsi sme2. bwu berkat an.. haha.. bile nk mula jwb kuiz 2 ak ley jd blur.. blank otak nie.. xtaw la pasaipa.. tp ada la engt ckit.. alhmdllh.. jwb jugk dari korang-II yg ntar kerts suci je an.. ahha..  abeh klz CTU dah ptg.. Pnt mmg terasew gle... dah la tdo x ckop.. mcm mayat hidup da ak asew.. hahaha.. mlm 2 kna siapkn assgmnt.. Stress tros !! buat assgmnt IPC.. message cite CAROLINE.. tp ak x tolong pown bdk group ak buat juz tlg tgok jela,, tlg gak 2 an.. huhu :( .. (sowei taw ak xtlg.kepla serbt pikir jpm)  dlm masa yg sama assgmnt jpm ak lak x siap2.. cr function altan 2 punya la pyh.. fedup.. berhari2 cr x jumpa lgsg.. last kali ak swoh UK crikn,, tgok2 dy dpt lak... cpt gle.. nmpk cgt ak cari guna lutut.. kbai... mmg prgai cmnie.. trok.. knpa owng len ley cr ak xley? nmpk cgt pemls ak nie.. ish2.. xlyk jd istri lg nie.. <<<aik tb2 msk soal nie.. melalut kejap.. haha.
btw, tengs uk tlg ak,, syg Unx>3 ..  last kali test 1 CSC.. mmg plg ak "ska"..  dah la bc x abeh.. pas 2 jwb exam.. mmg taw ckit je la.. susah kowt.. mcm mne la owng yg kate sng 2.. urmm,, mybe bdk pandai kan.. hurmm~~,, tawakal je la resultnye..  hope dapt reslt yg ley memuaskan aty.. AMIN~  minggu stress ak dah berakhir.. ak nk qada tdo2 ak sblm2 nie.. ahaha,, pas nie enjoy.. nk raya plk.!! hoRRy !!
kayh la.. see all of u for my next entry .. Bye..
Thank You for visiting My Shine Bright Like a Diamond Blog 's Blog

Tuesday, 7 August 2012

:: aWak2x: peLengkaP iDop :


hello guys!! tb2 ari nie ak terasew nk update blog nie sai seseorang yg dah lengkapkan hidup ak.. slps famliy ak.. huhu... even dah bnyk mslh yg kami terpaksa tempuhi.. alhmdullilah.. akhirny.. dpt bersatu balik.. harap pas nie pew yg jdi slma nie dijadikan sebagai pengajaran. insyaallah, kami akn perbetulkan kekurangan kami terdahulu.. kami nk bahagia sampai jannah.. hope hubgn kami dapat diteruskan dengan izin allah s.w.t//ak ade buat video untuk si dy.. video yang x seberapa la cgt,, ak letak kat youtube kot.. huhu.. arap dy ska video nie,, haha.. korang tgok la.. ngeE.. malu gak la kalau korang tgok.. haha <3


Thank You for visiting My Shine Bright Like a Diamond Blog 's Blog