Coret Coretan Yasmyient! : CoRet CorEtaN YasMyient ^__^ : 2013

Friday, 4 October 2013

#Final # ENT~

Assalamualaikum... Salam Jumaat semua... Wahhh... dah lama x update entry nie... Biasala dah final sem... Busy yang teramat.. *tgokmoviebolehpulak* hehe... Dalam busy2x nk exam LAW isnin nie pown gagah nk update entry kan.. haha... Bukan apa.. Tibe2x ada semangat berkobar-kobar nak menaip..  Apa lagi, sebelum semangat tu hilang  membawa diri, baik aku take the opportunity.. :D  Oraite...Masa itu emas ye Cik Yasmin.. Law kau tu ape citer.. Tolong la update entry nie cepat2x... Cepat habis, cepat la kau abiskan Law tu... hewwww... (monolog sorang2x)

Nk update pasal project ais krim malaysia aku ari 2.. Tp nie cite dah basi.. alkisahnya baru nk update sekarang... Bagi siapa yang belum baca entry sebelum nie... u can read HERE .... Alhamdulillah semua nya berjalan lancar even ada salah kat bhgian Financial.. aha.. dah memang agak kat situ yang akn salah.. tp kitorng bukan budak acc kan nk terer buat financial bagai nie.. Just nk share gambar ktorang time Final Ent tu jer...

6 of us.. FICE ENTERPRISE

Left: Administrative Executive, General Manager,Promotion Executive,Financial Executive, Sales Executive  and Operation Executive

Tadaaaa.... Ais krim Malaysia yg kitorng inovasikan... Buat la kat rumah,.. Sedap oiiiii.... 
Sampai sini je yg mmpu nk update.. Dah tibe masanya nk stdi LAW... Pray for my final exam . Wish me luck..:) Asslamualikum semua... XoXo  Y..... 



Thank You for visiting My Shine Bright Like a Diamond Blog 's Blog

Wednesday, 21 August 2013

#PART 1 ~ENT~


Assalamualaikum semua... Holaaaa... Berhabuk dah blog nie rasa nya.. Hampir2x nak ada spider2x berkampung dah nie kan.. Btw, Rasa nya berlum terlambat kot aku nk ucap Selamat Hari Raya untuk semua readers.. Actually, hajat nak update blog sikit je.. tu pown pasal group project untuk sem terakhir nie.. Ala-ala business gitu la.. just nak mintak komen, pendapat, orang penambahbaikan ke and bla, bla , bla.. hehe. Group aku buat product ais krim malaysia,, konon nk menginovasikan la bg modern gitu.. haha.. tp xtau la dpt smbutan or x.. Khamis nie baru nak suruh classmate judge ais krim kitorang.. Aku just nak tny,if ktorng jual ais krim 2 ngn harga RM 0.70 mahal x ae?? Harap ada yg sudi komen.. okeyhla,, penat buat ais krim malaysia kat rumah lecturer pown x hilang. nk rest nie.. Tc .. Assalamualaikum..

 

Thank You for visiting My Shine Bright Like a Diamond Blog 's Blog

Saturday, 20 July 2013

ツ ÌFⓣår ツ

Sesiapa yang mengenyangkan orang berpuasa diampunkan Tuhan dosanya , Tuhan memberi minum daripada kolam Haudh sejenis minuman yang tiada dahaga-dahaga lagi kemudiannya , hingga masuk ia ke syurga dan pahalanya seperti pahala orang berpuasa.

Assalamualaikum.. Salam Ramadhan Al-Mubarak untuk semua.. Alhamdulillah.. Hari ni masuk hari yang ke 10 berpuasa.. Semua masih bertahan.?? Yeah.. Good2x..  *Clap ur hand* Actually aku baru balik dari test MUET tadi untuk sesi July.. Rasa penat sangat otak aku nie.. But at the same time, rasa macam nk update blog pulak.. ye la .. da lama x update. Rasa mcm x bernyawa je blog nie dibuatnye.. haha. *hyperbole*

Okeyh2x.. nak straight to da point je la.. Mengantuk tahap petala kelapan da nie.. Baiklah... Sempena bulan yg mulia nie, aku ngn beberapa classmate aku, kuar makan same2x semalam. yela.. dah lama x spend time sama2x.. Lagi pown sem nie sem last.. nnti nak jumpa kawan2x kat u nie balik mmg susah la aku rasa.. Jadi, kitorang must use the time correctly.  Memori berbuka sama2x untuk kali terakhir. With Uk, Aishah, Uj, Tati, Kak Fatin, Yong, Pejosh, Ecah n Liza.. Love ya!!!
Makan mereka. Kite makan Goreng2x jer.. 
pantang nampak camera..
Cantiknya aku.. !! Kbai. 

Gambar liza sikit sgt.. 2 la.. jaohkan diri lagi.. haha. :P

First time tgok nasi goreng bantal peluk.. Yummy.. Next time ley cuba. !!
Eh.. Tibe2x terselit.. hehe.. Sengaja selitkan gambar Muet pagi td.. Semangat sgt nk  jawab soalan.. Kenangan di SMKDARY
Assalamualaikum semua.. Selamat berbuka untuk hari ini :D Enjoy ur meals. 




Thank You for visiting My Shine Bright Like a Diamond Blog 's Blog

Tuesday, 21 May 2013

❦ÄñÇ❦


Assalamualaikum.  Wassup peeps.  Tibe2x rasa nk update blog pulak hari nie.  Mana xnya, ada tajuk nk update kan.. Kalau xde benda nk update memang x de la aku nk taip entry untuk hari nie kan.. Heee.. Acctually kan,, aku tgok kat news feed fesbuk hari nie penuh ngn gambaq convo senior2x aku.. Then, tibe2x timbul semangat berkobar2x nk convo gak tau dak..  Best giler tgok kawan2x aku yg ada abg n akak yg konvo..  Boleyh la merasa pkai baju convo 2 awal kan.. *Dalam mimpi je mampu pown*

Aku x sabar sgt nk convo nie.. N bukan takat nk convo je.. nak dapat Gelaran ANC 2..  Mesty rasa seronok  kan time announce Penerima Anugerah Naib Censelor. Wahh.. X sabar rasanya .. Aku tgok gambar kak Syikin Pkai selepang Pink.. Rasa macam nk pkai jugak je.. InsyaAllah aku akan dapat jugak cm kak Syikin..  So, aku kena la buat elok2x untuk Part 5 nie.. X boleyh nak honeymoon, 24 hours depan lappy.. Xboleyh macam sebelum2x nie.. Kalau x menyesal.. Kena kurangakn la benda 2.. I’ll do my best. Sampai sini saja nk menaip pown.. Xlarat nk reka2x ayat nie.. No idea.. See all of u next entry. Assalamualaikum

Nie la Kak Syikin. Senior aku.. Dia dpt ANC .. Dah la cantik , pandai..  Mesty parents dy bngga . TAhniah kak.. All da best untuk DEgree. :)


Thank You for visiting My Shine Bright Like a Diamond Blog 's Blog

Thursday, 9 May 2013

~Pembakar Semangat Untuk Sem 5~

Assalamualaikum ..  Alhamdulillah.. Hari nie 9 Mei 2013 result student2x UiTM semua kuar.. Check guna email je.. Sebab x sabaq sangat nak tau result.. Padahai boleyh je tnggu esok pagi tgok student portal kan.. haha.. Just nak update sikit je.. Sebab tangan nie gatai nak p maen game pulak.. hehe.. Just nak luahkan rasa kegembiraan kat blog aku nie. Alhamdulilla.. Result cheq unutk sem nie sama ja ngn sem2x sebelum nie.. Terima kasih ya Allah makbulkan doa hamba mu ini.. tengs jugak kawan2x... lecturer2x  yang mengajar dari sem 1 sampai sem 4.. tengs jugak mak ayah yang bnyk berdoa untuk aku... love all of u.....Tp still rasa macam mimpi sbb engt sem nie rslt akan turun.. alhamdulillah still ley maintain.. Kayh la.. Tahniah untuk semua student UItm.. Tinggal lagi 1 sem je lagi aku nk achieve goal aku nk pakai slepang ANC.. Mintak2x jadi kenyataan.. Amin... Kayh la. selamat malam.. N doakan aku ye..  Assalamualaikum dunia..
Thank You for visiting My Shine Bright Like a Diamond Blog 's Blog

Wednesday, 24 April 2013

❤² ¥ⓔår ⓢ❤


Assalamualaikum ya sodiqati sekalian.. Hope sihat2x belaka menerjah blog yg cumel ni.. Wow.. Perasan blog kau la yg paling cantik kan.. sudah2x.. blog kau 2 simple je x pyh nak "cumel" sgt la kan. *mata keatas tangan didada*.*

Baiklah, straight to da point je la kan. Malas nak bengkang bengkok macam ular kena palu. Nanti buat abeh korunk punya energy je bc entry aku yg tah ape2x ni kan.. Actually hari nie, 24 April 2013 genaplah hubungan kitorng selama Dua tahun.. Alahai.. Dua tahun pown nk kecoh kan.. Orang laen yg bertahun2x lamanya x kecoh pown kan. Yang aku excited sgt nak gtau kenapa kan.. haha.. Bukan apa.. aku pown sebenarnya x sangka yg relationship ktorg boleh sampai tahap nie dah.. Dengan banyak dugaan kami kena tempuh. Dengan perangai aku yg negative thinking sentiasa *xelok jangan ikut mindset aku*. Alhamdulillah la kan.. Kalau boleyh aku xnak la couple nie hanya seronok2x. orang laen ada kple aku pown nak kan.. setengah orang jenis mcm tu. Couple sbb orang laen ada, so aku pown nak ada.. Aku dah niat, if one day aku couple, InsyaAllah aku akan bawak sampai masuk Gerbang Perkahwinan. *Alamak!! GAtainya aku*. haha.. Maaf2x..

Even aku tau, Jodoh itu Rahsia Allah. If couple 10 tahun tp kalau xde jodoh x jadi jugak kan. So, aku just berdoa yg terbaik untuk hidup aku. Sebab aku yakin janji Allah itu Pasti. Allah s.w.t tahu yg mana yg terbaik untuk diri kita kan. If xde jodoh tu means Ada yg lebih baik untuk diri kita. InsyaAllah.

To: Mohd Syahmi Iswan.
Terima kasih sebab boleh terima saya selama dua tahun nie. Sanggup bertahan dengan perangai saya yang sentiasa nak menang. Sanggup bertahan ngn Emo saya *kadang2x awak pown ego gak k,, hehe.. jgn marah*Satu je saya nak pesan ngn awak, jgn cemburu buta tau.. Sbb nnti kita sure2x akn gadoh. hehe.. so, kita kena buat cool je.. We need to solve our problem smoothly ok dear..  Saya tau, saya bnyk buat awak jeles kan.. Tp, x berniat pown nk bg awak jeles x tentu pasal.. Awak jgn risau, rapat mana pown saya ngn sorang laki 2, saya tetap ingat awak. *kecuali la kalau awak yg lupa saya kan* :(  Ape2x pown kita kena berdoa semoga hubungan kita dijaga dengan elok. And kena yakin dengan janji Allah ok sayang :)  One more thing yang awak kena tahu, saya x suka awak perlekehkan diri awak, n please jgn kata sy x boleyh terima awak. Saya boleyh je hidup kalau kita pandai cari jalan nak hidup bahagia.. YA. duit memang penting sekarang. Tapi, orang yg berharta berjuta2x belum tentu bahagia.. Duit boleyh dicari. Tapi kebahagiaan susah nak kita kecapi. Saya just nak awak bimbing saya. Maksud saya mendalam nie, jgn awak anggp benda kecik je nie.. buat la research apa yg saya nak sampaikn sebenarnya.. *Amboi, belum apa2x dah menyuruh aku nie* hehe.. Btw, Happy Anniversary awak :) Sayang awak. You are my soul .
Ockayy larh all my peeps, rasanya dah bnyk aku mengarut  nie.. So, ada baiknya aku berhenti la kan bebelan nenek kebayan aku nie..  nanti orang menyampah kat aku kang susah jadinye.. okey.. Assalamualaikum semua . :)
Thank You for visiting My Shine Bright Like a Diamond Blog 's Blog

Monday, 22 April 2013

♬ õm§ⓐ ïåñ ♬ in Memories ❤

Assalamualaikum peeps.. time-tima macam nie mesti ramai yg still dibuai mimpi kan.. Wah!!! syiokknye,,, Orang yg macam aku nie je la nak berjaga.. gara2x tdo petang. then tros x bole tdo,. so, memandangkan line pown laju nak dekat subuh nie., aku pown ambik kesempatan sekejap nak update blog yg hampir bersawang tanpa entry baru dari Penglipulara yg cantik lagi anggun dan bergaya.. haha.. Oke semua *sila la sediakan baldi untuk mengeluarkan muntah2x anda sekarang*haha. Oke, perasan sekejap..hehehe. Harap maaf..

Actually kan, aku sje je nak update pasal Kelab kat fakulti aku nie. Nama kelab itu..... Jeng2x... skema nye ayat cik kak oii.. haha.. Oke nama kelab 2 sebenarnya OMSA. Stand for Office Management Student Associations. Bukan calang2x orang tau boleyh masuk kelab nie.. LEpas diInterview baru dapat. Dalam  ramai2x interview aku lah salah sorang yang dapat join kelab nie.. YIpeeee.. Haaa.. tp nie story time aku Part 1 dlu la.. Kiranya aku dah 4 Sem dah berkhidmat dalam kelab nie la.. Dah nk masuk Sem ke-5 dah nie.. lepas 2 hanya tinggal kenangan je la kan..

Btw, dlu aku x aktif mana pown dalam kelab nie.. Kurang giler cakap, bagi idea apatah lagi.. Almaklumlah.. Junior kan time 2.. mana mau cakap lebih2x takut ada je x kena kan.. Benda normal kan.. hehe.. BOleh dikatakan Time part 4 nie baru aku aktif.. Terlebih aktif pown ada la... Bukan apa.. disebabkan dapat senior2x yang sporting abeh kan.. Plus semua pown boleh masuk . BOleh terima perangai masing2x. *maybe*  hehe.. So, ktorang pown rapat la.. Makin lama makin rapat.. Rasa mcm baru kenal je.. Skunk senior2x sporting semua dah abeh dip.. Downg dah nak masuk deg.. Tinggal la ktorg semua.. Lepas nie xjumpa dah la kan.. Ketawa bersama, Menangis bersama.. haha. Aisehhh.. Menangis 2 aku tipu.. Just a lyric.

Ape2x pown ... kepada semua senior2x OMSA, all da best for ur future. InsyaAllah kitorng akn cuba bangunkan OMSA balik.. N tengs for da ilmu yg korunk tinggalkan kat ktorg.. Akan ktorang engt our sweet memories handle event sama2x walaupun in short term period. Korunk yg nak kawen 2, Jangan lupa jemput kitorng ye.. always miss u guys. A lot.. InsyaALlah ada Jodoh KIta semua akan Jumpa lagi. ❤MUAhhhxXx


Lawatan ke Taylor's. Nie masa event aku Part 2.
Kitorng ada handle let's bowl.  Tp gambar  tak ade. sob2x :(
Nie masa aku Part 4. Second time handle induction.. Kali nie best. Sebab time nie la kitorng mula rapat antara satu sama lain. Dis picture me, with my crew omsa and our adviser, Miss Mazuin. 


Memories for the 1st time handle AGM. Even ada cacat cela time handle event nie.. Alhamdulillah berjaya jugak :)
Pic2x sengal time Team Building seki2x omsa yang baru.. boleyh nampak kesengalan semua orang kan.. hehe. 

Nie event last ktorng.. OM Running Fiesta. Alhamdulillah dapat sambutan even saat2 akhir ada kumpln tarik diri.. tp, competition tetap berjalan n success..

Nie gambar time hangout with Farah, Anis , Afiq n Zairey. TEman afiq cari Baju MPG<Majlis PraGraduan.

P/S : kORUNK2X, aku mintak maaf ye x join dinner.. maaf sgt2x,, N tengs kepada kawan2x aku yg pujuk aku suruh pegi.. tp aku x pegi2x.. Maaf sgt2x.. rasa bersalah sgt.. tp, alhamdulillah dinner 2 berjln jugak .. Selamat tinggal senior2x ku... Lain masa kita jumpa lagi..  







Thank You for visiting My Shine Bright Like a Diamond Blog 's Blog

Friday, 12 April 2013

❥ §wêêⓣ ²Ø ❥


Assalamualaikum semua,... Salam pagi Jumaat.. Have a good day.   First of all, I want to tell something.. Actually, I already 20 years old.  Yipeee.. Rasa diri dah tua dah nie.. So, fikiran pown kena la matang kan.. haha.. Sorry kelambatan update my sweet twenty... Actually, Bfday aku baru2x nie je.. *8 April* Still ada dekat u menunggu bila habisnye payper.. TP, alhamdulillah. Semalam dah abeh final untuk sem 4 aku.. Okeyh2x,, back to the topic, this year I celebrate my birthday with my classmates and also my roommates.  First time celebrate dekat U.. Wahh. memang rasa untung sangat la.. Downg bagi Chocolate Indulgent kat aku. Wah.. TErasa terharu sgt weyh..Terima kasih sgt2x.. Next year buat la lagi.. haha.. * Kidding*  Tengs korunk sebab dlm busy2x stdi pown korunk still nk celebrate birthday aku.. Korunk sanggup korbankan masa stdi korunk.. Tengs sgt2x weyh... I really appreciated it guys. Love all of you.. I will .miss this moment.  
Kayh la.. Xde idea nk buat ayat.. Sampai sini sjelah.. Assalamualaikum semua :) 




Thank You for visiting My Shine Bright Like a Diamond Blog 's Blog

Friday, 22 March 2013

Kenangan event "SELAIN KITA ADA DIA"

Alamak... Berhabuk sgt2 dah blog comel aku nie kan.. haha.. Ewah2x.. intro dah angkat bakul sendiri.. nanti body entri lagi bnyk la angkat bakul sendiri kot .. haha.. Spew yg melawat blog ak nie aku minta maaf la if korunk ada terBersin disebabkan habuk2 yg lama x dibuang ok.. hehe..
Actually, hari ni hari last kelas.. So, pas nie dah nak final.. Malam nie konon la nk manja2kan diri.. Tp tetibe ja keboringan muncul teramat sgt2x. so, aku pown decide la nk update entry pasal event yg kitorang handle 20 Feb hari 2.. Mybe agak basi.. tp, just untuk diupdate sbgai kenangan kan..hehe.. So, nk kongsi2x la..

Alhamdulillah.. Masa malam SELAIN KITA ADA DIA, event ktorng berjln dgn lancar n dapat feedback yg baik dari student. Downg kata event ktorng Memang best.. Eh.. Mana x nye tgok la spew VVIP nye kan.. Spe lagi kalau bukan Ustaz Sharhan Safie.. Kenal x?Mesty kenal kan.. Kalau xkenal search la ok.Debak la event malam 2.. Student kata tambahkan masa la.... Memang best sgt2x,.. N tahniah kepada EFFEMINATE coz event kita berjaya  n korunk semua beri kerjasama yg baik mlm tu.. k.baaii..Assalamualaikum <3
Doorgift untuk students.. Alhamdulillah semua manfaatkan dgn sebaiknya.. #TERHARU

EFFEMINATE with PN SALINA NORANEE, Adivisor for dis subject.

Ahli Panel mlm SELAIN KITA ADA DIA wif Moderator

First time guna walkie talkie.. haha.. Teruja.. haa.
Effeminate n 3 orang crew yg bnyk tolong angkt barang2 berat. TQ!

Sebelum balik mintak sign ustaz dulu.. hehe.. Jgn jeles ye..!..


Thank You for visiting My Shine Bright Like a Diamond Blog 's Blog

Friday, 15 February 2013

Awainyaa

Fuh..Fuh,. Fuh.. aigoo.. kotoq gila blog aku nie..banyaknya spiderweb yang bertandang.. huhu..  btw.. Xbagi salam lagi kan..main serbu ja kan aku tejah td.. hehe.. Eh.. apa aku kesah.. blog aku kan.. huhu.. Assalamualaikum guy.. rindu aku x? Rindu x? kata la rindu.. hehe.. Korunk2.. aku sedih nie.. Lagi bpew jam je nk balik kampus dah kat Seri Iskandar.. Semua orang still bercuti.. aku  n classmate aku jah yang kena balik awal.. Nak buat cmna event ktorng nk dekat dah.. 20 / 2 nie.. doakan ktorng.. eyh.. mesty tertanya2 kan event apa kan.. Actually for dis sem ktorng kena handle event.. event ape2 pown xpe.. ktorng dah decide buat FORUM: Selain KITA Ada DIA.. forum ktorg nie mcm mistik2 kit.. santau, saka.. histeria 2 la..  lebih kurang2 perubatan islam gak larh..  huhu.. thats why la ktorng nk kena balik awai.. nk prepare bnyk benda.. doakan ktorng aw.. hope event kotorg berjln lancar.. and kami leyh dpt A+ dalam subject nie.. insyaallah.. amin.. kayh la.. ckop stakat nie ja.. salam. :)

Selamat malam dari aku even dah  pagi.. hehe.. muahx..
Doakan event ktong ye.. hehe..:)
salam. 


Thank You for visiting My Shine Bright Like a Diamond Blog 's Blog

Thursday, 17 January 2013

* Induction*


Malam nie terasa penat sangat2x.. tapi nak update gambaq induction tadi.. Eyh.. tp bkn aku yg peserta tapi jadi AJK oooo.. bangga x?? bangga x?? haha. Kau ada?? heehe.. Selamat tgok aksi2x AJK OMSA. 

Pendaftaran Part 1.. Regestration Table
me with Ajk OMSA yg laen... 

Belon+Kunyit+Tepung.
Busy uruskan makanan.
with miss Mazuin

Jejaka idaman Malaya nie.. Jangan buat maen.
Syukri n miss mazuin n ajk omsa

konon gambq stylo

Fasi n anak buahnye..

Juara balik tepung.. bangga la ???

Peace..

Adik2 part 1

Hamper untuk semua kumpulan.
Senior yg sporting . Ajk omsa

OUr PENGARAH projek. 



Thank You for visiting My Shine Bright Like a Diamond Blog 's Blog

Tuesday, 15 January 2013

. Tak Tau Macam Mana Nak Tolong .

Tak tau macam mana nak tolong??? Alahai Yasmin oi.. Nak tolong pown susah ke.. Macam x penah tolong kan before dis.. Eyh. Terlupa bagi salam la pulak.. Maap2x. Ceq terlupa la.. Sorry na semua.. Hehe.. Almaklumlah terlebih excited nak update blog (orang dah lama x update cite mcm ni la jadinye).  Ok. Assalamualaikum semua.. Haaa. Mesty ramai yg tertunggu2 an bila la aku nak update blog ni kan. Huhuhu.. Bajet ramai terjah blog aku kan .. Argh.. Itu semua x penting bagiku, yang penting aku dapat lepaskan rindu menaip kat blog comel aku nie. *comel la sangat* (tangan di dada mata ke atas) .

Macam ni lah.. Sebelum aku meraban lebih jauh.. Baik aku proceed je dgn cite aku kan.. T semua pembaca blog aku lari pulak. *so, korunk duduk diam2x ye n hayati apa yg aku nk cite nie.. huhu*  Alkisahnye bermula di Kolej Cempaka Sari , Blok Anggerik, Time balik dari kelas.  Tengah jalan2x dalam kepenatan, tibe2 aku terpandang seekor kucing. *Eyh, kucing la pulak kan.. Tapi kucing nie bukan mcm kucing2 yg laen.. Bukan mcm kucing2x yg selalu korunk belai 2.. Kucing ni xde seorang manusia pown yg nk belai dy.. *Termasuklah diri aku sendiri * Kesian dy aku tgok.. Badan dy mcm luka bnyak sgt. Sampai nampak isi dalam.. Darah je... Ekor pown xde. HIdung pown dah rompong (bak kata roomate aku). Keliling mata dy pown luka.. Sampai bentuk mata pown aku x dapat nak cari.. Kesian sgt aku tgok.. Geli 2 geli la.. YE la.. spe x geli kan dengan darah2x kering 2 semua.. Mesty kucing 2 terseksa.. Ya Allah, kalau difikir- fikirkan balik, lebih baik kucing 2 mati je dari dy tersiksa.. ye la.. bukan aku nak mintak dy mati.. Tapi disebabkan kesian.. Dengan xde orang care pasal dy.. Aku x ley tgok mcm 2.. nak tolong x mampu. *just imagine la kan.. Bila hujan mcm mana kucing 2 nk lindung luka2x dy.. Even kite manusia nie pown luka sikit pown dah merengek kan.. Nie binatang pulak kan.. dengan luka satu badan.. Ayooo, Ammma,, Appppaaa.. Mcm mana nie.. Last 2 days x nampak bayang kucing  2 dah.. tp td balik kelas nampk lagi.. Kesian sesgt.. Urm, aku rasa aku x mampu nk tolong apa2x.. Tp... aku rasa aku boleyh  doakan kesihatan dy kan.. Amin.. Kayh la.. Assalamualaikum :)

InsyaAllah, suatu hari nanti kucing 2 aku sihat balik mcm kucing nie : Amin:



Thank You for visiting My Shine Bright Like a Diamond Blog 's Blog

Friday, 4 January 2013

Welcome back

Hidup tanpa lappy kesayangan memang meyusahkan hidup aku.. Satu kerja pown susah nk buat bila lappy kesayangan masuk kLink mintak dibaiki.. Alahai.. Kerosakan yg melanda lappy aku nie memanggil pulus2x aku dalam bank Islam tu mintak dikeluarkan..  Kalau keluar berpuluh x la kesah sangat. Tp ... Beratus2x... Ish.. Memang abes la duit Ptptn aku nie.. Tp, alahamdulilllah, akhirnya setelah dibaiki.. Lappy aku dah kembali kepada aku hari nie.. haha.. Happy sangat sebab dah boleyh guna balik lppy.. Then , kerja pown da boleyh buat tanpa meminjam lappy dari roomate n classmate aku kan.. For those yg bagi aku guna lappy korunk aku ucapkan tengs sgt2x aw.. hehe.. Kayh la .. sAlam sayang dari aku.. Next time aku update lagi ye..  :)
*Logo kelas aku dah diluluskan oleh unit koprat. Happy sangat2. Terima kasih Ya Allah :)
Thank You for visiting My Shine Bright Like a Diamond Blog 's Blog