Coret Coretan Yasmyient! : CoRet CorEtaN YasMyient ^__^ : ♬ õm§ⓐ ïåñ ♬ in Memories ❤

Monday, 22 April 2013

♬ õm§ⓐ ïåñ ♬ in Memories ❤

Assalamualaikum peeps.. time-tima macam nie mesti ramai yg still dibuai mimpi kan.. Wah!!! syiokknye,,, Orang yg macam aku nie je la nak berjaga.. gara2x tdo petang. then tros x bole tdo,. so, memandangkan line pown laju nak dekat subuh nie., aku pown ambik kesempatan sekejap nak update blog yg hampir bersawang tanpa entry baru dari Penglipulara yg cantik lagi anggun dan bergaya.. haha.. Oke semua *sila la sediakan baldi untuk mengeluarkan muntah2x anda sekarang*haha. Oke, perasan sekejap..hehehe. Harap maaf..

Actually kan, aku sje je nak update pasal Kelab kat fakulti aku nie. Nama kelab itu..... Jeng2x... skema nye ayat cik kak oii.. haha.. Oke nama kelab 2 sebenarnya OMSA. Stand for Office Management Student Associations. Bukan calang2x orang tau boleyh masuk kelab nie.. LEpas diInterview baru dapat. Dalam  ramai2x interview aku lah salah sorang yang dapat join kelab nie.. YIpeeee.. Haaa.. tp nie story time aku Part 1 dlu la.. Kiranya aku dah 4 Sem dah berkhidmat dalam kelab nie la.. Dah nk masuk Sem ke-5 dah nie.. lepas 2 hanya tinggal kenangan je la kan..

Btw, dlu aku x aktif mana pown dalam kelab nie.. Kurang giler cakap, bagi idea apatah lagi.. Almaklumlah.. Junior kan time 2.. mana mau cakap lebih2x takut ada je x kena kan.. Benda normal kan.. hehe.. BOleh dikatakan Time part 4 nie baru aku aktif.. Terlebih aktif pown ada la... Bukan apa.. disebabkan dapat senior2x yang sporting abeh kan.. Plus semua pown boleh masuk . BOleh terima perangai masing2x. *maybe*  hehe.. So, ktorang pown rapat la.. Makin lama makin rapat.. Rasa mcm baru kenal je.. Skunk senior2x sporting semua dah abeh dip.. Downg dah nak masuk deg.. Tinggal la ktorg semua.. Lepas nie xjumpa dah la kan.. Ketawa bersama, Menangis bersama.. haha. Aisehhh.. Menangis 2 aku tipu.. Just a lyric.

Ape2x pown ... kepada semua senior2x OMSA, all da best for ur future. InsyaAllah kitorng akn cuba bangunkan OMSA balik.. N tengs for da ilmu yg korunk tinggalkan kat ktorg.. Akan ktorang engt our sweet memories handle event sama2x walaupun in short term period. Korunk yg nak kawen 2, Jangan lupa jemput kitorng ye.. always miss u guys. A lot.. InsyaALlah ada Jodoh KIta semua akan Jumpa lagi. ❤MUAhhhxXx


Lawatan ke Taylor's. Nie masa event aku Part 2.
Kitorng ada handle let's bowl.  Tp gambar  tak ade. sob2x :(
Nie masa aku Part 4. Second time handle induction.. Kali nie best. Sebab time nie la kitorng mula rapat antara satu sama lain. Dis picture me, with my crew omsa and our adviser, Miss Mazuin. 


Memories for the 1st time handle AGM. Even ada cacat cela time handle event nie.. Alhamdulillah berjaya jugak :)
Pic2x sengal time Team Building seki2x omsa yang baru.. boleyh nampak kesengalan semua orang kan.. hehe. 

Nie event last ktorng.. OM Running Fiesta. Alhamdulillah dapat sambutan even saat2 akhir ada kumpln tarik diri.. tp, competition tetap berjalan n success..

Nie gambar time hangout with Farah, Anis , Afiq n Zairey. TEman afiq cari Baju MPG<Majlis PraGraduan.

P/S : kORUNK2X, aku mintak maaf ye x join dinner.. maaf sgt2x,, N tengs kepada kawan2x aku yg pujuk aku suruh pegi.. tp aku x pegi2x.. Maaf sgt2x.. rasa bersalah sgt.. tp, alhamdulillah dinner 2 berjln jugak .. Selamat tinggal senior2x ku... Lain masa kita jumpa lagi..  







Thank You for visiting My Shine Bright Like a Diamond Blog 's Blog

2 comments:

  1. wah bestnye. hey follow la blog sye k...www.azimahshukor.blogspot.com love your blog <3

    ReplyDelete
  2. i love this song ...shine bright like a diamond <3

    ReplyDelete