Coret Coretan Yasmyient! : CoRet CorEtaN YasMyient ^__^ : ~Pembakar Semangat Untuk Sem 5~

Thursday, 9 May 2013

~Pembakar Semangat Untuk Sem 5~

Assalamualaikum ..  Alhamdulillah.. Hari nie 9 Mei 2013 result student2x UiTM semua kuar.. Check guna email je.. Sebab x sabaq sangat nak tau result.. Padahai boleyh je tnggu esok pagi tgok student portal kan.. haha.. Just nak update sikit je.. Sebab tangan nie gatai nak p maen game pulak.. hehe.. Just nak luahkan rasa kegembiraan kat blog aku nie. Alhamdulilla.. Result cheq unutk sem nie sama ja ngn sem2x sebelum nie.. Terima kasih ya Allah makbulkan doa hamba mu ini.. tengs jugak kawan2x... lecturer2x  yang mengajar dari sem 1 sampai sem 4.. tengs jugak mak ayah yang bnyk berdoa untuk aku... love all of u.....Tp still rasa macam mimpi sbb engt sem nie rslt akan turun.. alhamdulillah still ley maintain.. Kayh la.. Tahniah untuk semua student UItm.. Tinggal lagi 1 sem je lagi aku nk achieve goal aku nk pakai slepang ANC.. Mintak2x jadi kenyataan.. Amin... Kayh la. selamat malam.. N doakan aku ye..  Assalamualaikum dunia..
Thank You for visiting My Shine Bright Like a Diamond Blog 's Blog

2 comments:

  1. Congrat's sebab dapat kekalkan result..
    Selamat berjaya yea :)

    ReplyDelete
  2. hehe. alhamdulillah.. tengs dear ^_^

    ReplyDelete