Coret Coretan Yasmyient! : CoRet CorEtaN YasMyient ^__^ : ::: FINISH :::

Wednesday, 12 September 2012

::: FINISH :::

Alhamdulillah.. finally, abeh jugak shooting.. haha.. bajet pelakon la konon kan.. haha.. weLL, nak buat macam mana.. kitorang memang pelakon pown k. haha.. bawak troli tolak sendiri lak kan.. haha.. aisehh.. kitorang actually just pelakon video mandarin je.. 2 pown just untuk final projek ja pown.. haha.. kitorang x la sehebat Aaron Aziz berlakon dalam citew Omabak Rindu, tp kitorang boley la jugk berlakon kan.. dari orang yang xnk cuba berlakon langsung.. haha.btul x?? korang engt  "susah"  ke berlakon nie.. "senang" je pown. haha... memang satu scene 2 kitorang da la dalam 20 kali buat silap.. kalau da 6 scene... cuba korang bayangkan.. pndai2 la kali sendiri ye.. xkan sifir pown x lepas kan.. haha.. memang 2minggu kitorang bertungkus-lumus siapkan video mandrin ni.. even banyak halangan alhamdulillah kitorang dapat jugak abeskan scene2x smua.. just tinggal nak combine the whole scene je la pasni.. then hantar kat laoshi, n dapat markah... arap2 dapat mark yang cemerlang.. LAOSHI, KITORANG NAK A+ .. macam dy baca blog aku kan.. ahahah.. alangkah bahagianya kalau dapt A+.. (mandrin xterer mana pown).. hii.. harap jela kan.. huhu.. pas ni dah ley relex2 untuk assigment mandrin..bahagia buat seketika.. END ..



ta jiao WAFAA'
hen ke ai. :)
pic beh shoot td maghrib. muka kepenatan,.. n kegemukan ku terserlah. :)
bermanja dengan UJ 
apew UK.. Xnampak pown mata :) sepet dowhh

under the pokok kelapa yang xdk kelapa.. haha

oke.. nak tanyang ncet sebenarnya.. huhu. gedikss kan.. huhu.
pic semalam.. tp bintang comel kat ncet aku 2 ilang pagi tadi.. sedih sgt... hanya tinggal kenangan..
hilang buat kali ke-2 .. dan tidak akan menjelma lagi.. huhu :(

aik3x.. korang nak g mana 2.. jgn pegi mana2 lagi.. ada lagi 1 benda aku nak story mory la.. mybe dalam 1 perenggan.. huhu.. mesty ingt aku nak abeskan entry kan? hahaa.. sabaq na.. haaa!! kalau nak taw, tadi sblom aku update blog aku bukak fb.. pas 2 ada sowng mamat nie a.k.a kwn aku.. dy tny aku buat pa.. aku ckp la update blog.. pas 2 dy kate terharu. huhu.. adala maksud tersirat dy 2 kan.. haha.. rahsia korang xpyh tau. huhu.. xsangka lak dy tiap2 ari bukak blog aku.. tb2 terasa terharu giler la aku.. xsangka lak ada owng yg slalu nk terjah blog aku.. n disebabkan dy slalu tgok blog aku, aku terasa lagi bersemangat nak update blog.. kalau ley tiap2 jam.. haha.. melampau lak  kan.. aku nak ucap terima kasih sangat2 la sebab sudi terjah blog aku yang simple ini.. aku terharu sgt2.. huhu.. unx ibarat penyebab aku nak slalu tulis blog. tengs DUDE ♥huhu.. 


siapakah ini??? pemegangn jersi no. 14... kononya no bertuah la 2 kan?? haha.. actually ciplak  no birthday ja pown kan.. kalau korang nak taw ari 2 dy dowk betengkaq ngn aku pasai no jersi ni la.. aku kata no bertuah no 84 (no aku) dy nak jugk kata no dy la no bertuah kan.. urmm .. budak2 kite kena beralah jugak akhir sekali kan. so , aku diam lpas 2.. kononye la.. haha.. aku sje xnk boh pic nmpk muka dy.. tkowt t ada owng bekenan lak kan.. susah pulak t aku nak tolong meng-ejaskannye kan.. hahahahaha..  kalau nak berkenalan ngn dy pandai2 la cari noh.. xdpt nk nolong.. biasala.. dy nie hotsetap.. haha..

okelah.. xlarat nak menaip dah.. nk patah dah jari2 ku ni.. haha.. kalau ada terover bertokok tambah 2 arap dimaapkan la na.. just nak menyedapkan cerita je.. huhu.. assalamualaikum..





Thank You for visiting My Shine Bright Like a Diamond Blog 's Blog

0 comments:

Post a Comment