Coret Coretan Yasmyient! : CoRet CorEtaN YasMyient ^__^ : Segmen BW Cuti-Cuti By Emas Putih

Thursday, 22 November 2012

Segmen BW Cuti-Cuti By Emas Putih

لسَّلاَمُ عَلَيْكُمْ


Hamboiii... Nampak x banner yg cantek 2?? Nampak kan... Haaa... FYI...Nie 1st time la aku nk join segmen2 kat blog nie..  Bukan apa.. Tibe2 rasa mcm senang sangat dy punya rule nk join.. So, aku pown apa lagi kan.. tgh2 boring pagi2 buta ni, aku pown terasa nk join.. Memandangkan aku pown dah nk balik kampus dari beberapa hari lagi kan, lbh baik aku join la 1 contest masa cuti sem nie kan.. Ada jugak Faedahnye kwn2.. hee.. Btw,  Kalau korunk berminat nk join segment nie, meyh la join sesame ye. BW je pown.. x susah mana kan? haha.. Jom la memeriahkan keadaan.. Kalau korunk nk join,, boley je klik kat banner comel kat ats tu.. 
At-10-Tion!!! Segmen Bw Cuti-cuti  by Emas Putih nie berlangsung selama 2 minggu taw.. Aku nie dikira lambat la join segment nie.. Tp sementara masih ada masa baik kite cuba kan.. ape salahnye...heee. Tarikh tutup adalah  26.11.12/11.59pm

Eyh, mesty nk tau hadiah pew kan.. adiah nye .. RM10 topup untuk 3 blogger bertuah by random.


Thank You for visiting My Shine Bright Like a Diamond Blog 's Blog

10 comments:

  1. Salam perkenalan jom join Give Away dot my 10 domain bakal diberikan free.. Simple and easy give away :)

    http://www.khairul-zamri.com/2012/11/give-away-dot-my.html

    ReplyDelete
  2. Hai!! Aida dari segmen yang sama, follow kamu #139 .. salam kenal :)

    http://www.diarisifroggie.com/2012/11/segmen-bw-cuti-cuti-by-emas-putih.html

    ReplyDelete
  3. Thanks for support me. List dah kluar. Jom BW n Follow pserta lain.
    http://www.kisahemasputih.com/2012/11/senarai-peserta-segmen-bw-cuti-cuti-by.html

    ReplyDelete
  4. balas kunjungan dari segmen yg sama
    http://www.fatindiana.com/2012/11/segmen-bw-cuti-cuti-by-emas-putih.html

    btw, jemput join giveaway dari FD juga ye ^^
    boleh pilih hadiah tau kalau menang :D
    http://www.fatindiana.com/2012/11/end-year-giveaway-by-fd.html

    ReplyDelete
  5. salam, berenang-renang kuak lentang dari segmen yang sama. ow yeah. hehe.

    jom singgah belog saya.
    http://belognanabyte.blogspot.com/2012/11/segmen-bw-cuti-cuti-by-emas-putih.html

    p/s: ade mega GA

    ReplyDelete
  6. singgah dari segmen yang sama.. done follow :)


    jemput join GA shawal.. :)

    http://www.mohdnoorshawal.com/2012/11/giveaway-12-12-12-by-mohd-noor-shawal.html

    ReplyDelete
  7. Salam.... Mia datang dari segmen yang sama

    http://www.mialiana.com/2012/11/segmen-bw-cuti-cuti-by-emas-putih.html

    ReplyDelete